Клиенти

Клиенти

Клас Фуд ЕООД е основана през 2009 г. с главен фокус върху млечните продукти. Дружеството, със седалище в София, притежава 2 млекопреработвателни предприятия (мандри) – в районите на Бургас и Видин и разполага с два складови и логистични центъра – в София и Бургас, откъдето покрива източна и западна България.

Повече от 20 години основателят на нашата компания е сред основните търговци на едро и дистрибутори на хранителни продукти  и суровини за производствени предприятия.

Компанията представлява фирми от България, Гърция, Турция, Полша, Литва, Германия, Испания и др. Стоките, с които търгуваме, са предназначени както за крайния потребител, така и за ХоРеКа клиенти. Доставяме и суровини за производствени предприятия.

Наш основен приоритет е да удовлетворим изискванията на клиента и да отговорим на неговите нужди. Ние сме мобилни, гъвкави и готови да отговорим на високите стандарти на нашите партньори. Притежаваме капацитет и ресурси за изработване на продукти със собствена марка и етикет по заявка на отделните кленти.

Продуктите от нашия каталог отговарят на най-високите изисквания за качество на конкурентни цени.